PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Ljubav i humanost još jednom su pobijedile!

Prikupljena sredstva za Marijana Nenadovića! 

Sa zadovoljstvom Vas obavještavamo da su sredstva u iznosu od 1909 eura za našeg junaka Marijana Nenadovića uspješno prikupljena za samo jedan dan! Da snaga ljubavi ruši sve barijere pokazali smo svi zajedno i obezbijedili šansu za ljepšu budućnost za još jednog mališana. 

Marijan boluje od cerebralne paralize, ne hoda i ne sjedi, a njegova komunikacija je ograničena. Međutim, i pored svakodnevne borbe, Marijan je jako veseo i nasmijan dječak, pun ljubavi.

Fondacija Budi human postoji upravo zbog dječjih osmijeha. I zato, od srca se zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način doprinijeli da zajedno opet budemo na visini zadatka!

Međunarodni dan planete Zemlje

Danas se širom svijeta obilježava Dan planete Zemlje. Međunarodni dan se obilježava u više od 150 zemalja s ciljem, da svjetska populacija postane svjesna svoje odgovornosti prema planeti na kojoj živi. Zato hajde da svi pokažemo poštovanje prema životnoj sredini i prirodi, jer samo tako ćemo doprinijeti njenom očuvanju, kao i podizanju svijesti o značaju iste....

Za Alenove prve stabilne korake ujedinila se Crna Gora!

Alen na svojoj strani ima hrabrost, ljubav, podršku, porodicu, svog brata Darisa, Fondaciju Budi human i svakog pojedinca koji je poslao makar jednu donatorsku SMS poruku. I, baš zbog toga, ne sumnjamo da će i ovog puta s osmijehom koji ne skida sa lica, srušiti sve barijere i zakoračati u svoju ljepšu budućnost. Zato, Fondacija Budi human od srca se zahvaljuje svima koji su dali svoj doprinos ovom podvigu, u želji da na isti način obezbijedimo šansu za svu djecu koja trebaju i čekaju našu pomoć! ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543