PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

JOVANOVIĆ Posredstvom Fondacije Budi human obezbijeđeno liječenje za 100 mališana

Krajem septembra 2016. godine, zvanično je svoje djelovanje otpočela Fondacija Budi human. 

Do danas, čak 100 mališana raznih uzrasta i životnih okolnosti, utkali su nešto svoje u našu humanu porodicu i postali neodvojiv dio ove priče. Za svakog od njih borili smo se svim srcem i, zahvaljujući nesebičnoj podršci humanih ljudi, za svako pojedinačno dijete obezbijeđena su novčana sredstva za neophodna liječenja u inostranstvu.

Iza ove ideje koja je godinama rasla, a danas postala jedna od najvažnijih platformi na ovom prostoru, stoji osnivač, Goran Jovanović. 

Ideja je bila da ujedinimo dobre ljude, osnažimo njihove dobre namjere i usmjerimo ih na one kojima je pomoć najpotrebnija, djecu koja se bore sa teškim oboljenjima. Posredstvom Fondacije Budi human, 100 djece dobilo je priliku da se liječi, ali, djeca nisu brojevi. Svako od njih je tim liječenjem dobio šansu, njhovi roditelji nadu, njihove porodice vjeru u ovo društvo i vjeru u bolje sjutra, poručio je osnivač Fondacije. 

Dodao je da ćemo istom voljom i borbenošću nastaviti da podržavamo svako dijete kome bude potrebna naša pomoć, a građani će, kao i do sada, znati da stanu uz naše najmlađe članove društva u njihovim životnim bitkama! 

BUDI HUMAN i nastupi na Bokeškom maratonu!

Ekipa Bokeškog maratona odlučila je da donira 20 startnih brojeva za maraton, a time će i ovaj događaj, koji je zakazan za 17. decembar, dobiti i predivnu, humanu notu. Šta to znači? Bokeški maraton donira 20 startnih brojeva Fondaciji Budi human, a sistem obezbjeđivanja startnih brojeva jeste da se iznos od 200 eura po osobi uplaćuje na Opšti račun Fondacije Budi human: 520-14624-47, uz naznaku da se uplata vrši za Bokeški maraton. Zajedno pomjeramo granice. Budi human i nastupi na Bokeškom maratonu! Požuri po svoj startni broj! Pri uplati, naznačiti da je svrha Bokeški maraton Za sve informacije, možete se obratiti putem mejla budihuman.me@gmail.com i poslati uplatnice ...

Prikupljena sva potrebna sredstva za liječenje brata i sestre Kraljević!

Vanja i Minja Kraljević su brat i sestra iz Petrovca za koje je Fondacija Budi human pokrenula akciju prikupljanja pomoći, a ista je obezbijeđena u veoma kratkom roku, zahvaljujući čemu će ovo dvoje djece otputovati na neophodno liječenje. Vanja i Minja imaju dijagozu autizma i godinama su se liječili u inostranstvu. Porodica nije u mogućnosti da finansira dalje liječenje, zbog čega su se obratili za pomoć. Za brata i sestru Kraljević prikupljeno je 4895 eura, koliko je i bilo neophodno za odlazak u Srbiju na liječenje. U narednim danima slijede nove akcije za djecu kojoj će biti potrebna naša pomoć, poručio je osnivač Fondacije, Goran Jovanović. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543