PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Fondacija Budi human platila cjelokupne troškove liječenja za šesnaestogodišnju Sofiju Mrvaljević koja boluje od tumora butne kosti!

Sofija Mrvaljević je šesnaestogodišnja djevojka iz Podgorice koja je uživala u svojim tinejdžerskim danima, sve do jula ove godine, kada joj je uspostavljena dijagnoza tumora lijeve butne kosti.

Zbog težine operacije, Sofijini roditelji odlučili su se za kliniku Rizzoli  u Italiji, za šta je bilo potrebno platiti preko 28 hiljada eura, za operativni zahvat i smještaj.

Fondacija Budi human je, po dobijanju dokumentacije, u najkraćem roku isplatila potrebna sredstva kako bi Sofija nastavila svoje liječenje u Bolonji, gdje je očekuje teška operacija uklanjanja koljena i dijela butne kosti.

BUDI HUMAN i nastupi na Bokeškom maratonu!

Ekipa Bokeškog maratona odlučila je da donira 20 startnih brojeva za maraton, a time će i ovaj događaj, koji je zakazan za 17. decembar, dobiti i predivnu, humanu notu. Šta to znači? Bokeški maraton donira 20 startnih brojeva Fondaciji Budi human, a sistem obezbjeđivanja startnih brojeva jeste da se iznos od 200 eura po osobi uplaćuje na Opšti račun Fondacije Budi human: 520-14624-47, uz naznaku da se uplata vrši za Bokeški maraton. Zajedno pomjeramo granice. Budi human i nastupi na Bokeškom maratonu! Požuri po svoj startni broj! Pri uplati, naznačiti da je svrha Bokeški maraton Za sve informacije, možete se obratiti putem mejla budihuman.me@gmail.com i poslati uplatnice ...

Prikupljena sva potrebna sredstva za liječenje brata i sestre Kraljević!

Vanja i Minja Kraljević su brat i sestra iz Petrovca za koje je Fondacija Budi human pokrenula akciju prikupljanja pomoći, a ista je obezbijeđena u veoma kratkom roku, zahvaljujući čemu će ovo dvoje djece otputovati na neophodno liječenje. Vanja i Minja imaju dijagozu autizma i godinama su se liječili u inostranstvu. Porodica nije u mogućnosti da finansira dalje liječenje, zbog čega su se obratili za pomoć. Za brata i sestru Kraljević prikupljeno je 4895 eura, koliko je i bilo neophodno za odlazak u Srbiju na liječenje. U narednim danima slijede nove akcije za djecu kojoj će biti potrebna naša pomoć, poručio je osnivač Fondacije, Goran Jovanović. ...

×

PON-PET (08-16H):

+382(67) 99 89 88

Pošalji 1 na: 14543