Ovog petka donosimo sjajne vijesti


Sigurni smo da ćemo vam uljepšati ovaj petak jer se javljamo sa sjajnim vijestima. Sa zadovoljstvom vas obavještavamo da su sredstva u iznosu od 3344.00 eura, potrebna za liječenje djevojčice Jovane Dedić, uspješno prikupljena. Humanost je još jednom položila ispit, i to sa najvišom ocjenom. 

Bio je potreban svega jedan dan da Jovana dobije drugu šansu, zahvaljujući upravo vama. I na tome vam veliko hvala. U Jovanino, ime njene porodice i naše Fondacije. 

Podsjećanja radi, Jovana pati od cerebralne paralize, što je prouzrokovalo probleme sa govorom i motorikom. I pored toga, jedna je vesela, inteligentna, društvena i uporna djevojčica, spremna da ide u korak sa svojim vršnjacima.  Trenutno je njeno stanje u tome spriječava, a da bi se to promijenilo, potrebna joj je operacija fibrotomija po Ulzibatu, u Ćupriji (Srbija). 

Rekli smo vam juče da vjerujemo da će Jovana iz ovog životnog izazova izađi kao pobjednik, i kao što vidite, bili smo u pravu. Našoj Jovani želimo sreću u liječenju, ostajemo njeni prijatelji i podrška. Istovremeno, nastavljamo misiju boreći se za svijet u kom će svako dijete biti srećno i zdravo. 

Budite dio tog svijeta!

@
Pošalji email:
Pon-Pet(08-16h):